ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Αντώνης Μπαμπαλής διάδοχος του Τόλη Κουτρουλού στον πάγκο της Θαλασσιάς – Παραμένει για τρίτη χρονιά γενικός αρχηγός ο Χατζημωϋσιάδης

Τις πρώτες της ανακοινωσεις ενοψει της νεας σεζόν, μετά το διαζύγιο με τον Αποστολο Κουτρουλο που μετακομισε στη Βιστωνίδα, πραγματοποιησε την Πέμπτη η Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Διάδοχος του Κουτρουλού στον πάγκο της ομαδας θα είναι ο Αντώνης Μπαμπαλή, ενώ ανακοινωθηκε ότι για τριτη συνεχομενη χρονιά γενικος ρχηγός θα είναι ο Θεόδωρος Χατζημωυσιάδης.

Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Μπάμπαλη, coach καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Η διοίκηση της Αναγέννησης Θαλασσιάς Α.Σ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον Θεόδωρο Χατζημωυσιάδη στην θέση του Γενικού Αρχηγού. Ο Θεόδωρος Χατζημωυσιάδης είναι ένας πολύ έμπειρος στον χώρο του ποδοσφαίρου, η αγάπη και το μεράκι του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη, άλλωστε αυτό το έχει δείξει και από τις ομάδες που έχει συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής στον νόμο Καβάλας και Ξάνθης!!! Η οικογένεια της Αναγέννησης Θαλασσιάς του εύχεται υγεία και κάθε επίτευξη στους στόχους που έχει θέσει!!!