Γ’ Εθνική: Κράτησε τον «Κυριγκόλ» και αρχισκόρερ της η Αλεξανδρούπολη

Συνεχίζει στους επανεμφανιζόμενους στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Κυριζάκης.

Την περασμένη περίοδο σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και 6 κυπέλλου πέτυχε 30 τέρματα με τα οποία αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία, αποτελώντας το βαρύ πυροβολικό της Αλεξανδρούπολης.

Ο 30χρονος (γεννημένος στις 24/4/94) επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη για 2η συνεχή χρονιά με στόχο ξανά αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά, να στέλνει την μπάλα στο… πλεχτό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Παραμένει στην Αλεξανδρούπολη FC, ο Κυριζάκης
Με έντονη κινητικότητα ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τους ανθρώπους της Αλεξανδρούπολης FC, αφού μετά τη χθεσινή ανανέωση του Κωνσταντίνου Πατσιώρα, ακόμα ένα βασικότατο στέλεχος, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.
Ο λόγος για τον Γιώργο Κυριζάκη, τον 31χρονο επιθετικό που χρίστηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος τη σεζόν που μας πέρασε (30 τέρματα, 17 αγ. Πρωταθλήματος και 6 αγ. Κυπέλλου) και βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Έβρου για αυτό το κατόρθωμα του.
Με στόχο να υπάρξει και συνέχεια σε αυτά τα επιτεύγματα, η διοίκηση της ομάδας και ο έμπειρος επιθετικός, έδωσαν τα χέρια και προχωρούν μαζί τη νέα σεζόν και στη Γ´ Εθνική Κατηγορία.