Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας του Λεύκιππου Ξάνθης με παρουσία γονέων και αθλητών

Το απόγευμα τη Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας μπάσκετ του Λεύκιππου Ξάνθης για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με παρουσία γονέων και αθλητών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης, αθλητές της ανδρικής ομάδας καθώς και φίλοι του συλλόγου.

Ο Γιάννης Καπαγερίδης ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο σύντομο λόγο του τόνισε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά η παρουσία όλων στην εκδήλωση καθώς είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας, μια μέρα γιορτής και αναγνώρισης των προσπαθειών και των επιτυχιών των παιδιών μας.

Η ακαδημία μας δεν είναι απλώς ένας χώρος προπόνησης, αλλά μια οικογένεια που στηρίζει, εμπνέει και αναπτύσσει τα παιδιά μας σε όλα τα επίπεδα – αθλητικά, πνευματικά και ηθικά. Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε επιτυχία και αποτυχία είναι μέρος ενός ταξιδιού που διαμορφώνει τους χαρακτήρες των αθλητών μας και τους διδάσκει αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η επιμονή.

Σήμερα, γιορτάζουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των παιδιών μας, των προπονητών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά των γονιών, που με την αμέριστη υποστήριξή τους κάνουν όλο αυτό το εγχείρημα δυνατό».

Ο προπονητής Νίκος Ρετζέπης από την πλευρά του χαιρέτησε όλους τους παρευρισκομένους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσοι συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας μας και εργάζονται ακούραστα για να εξασφαλίσουν ότι οι αθλητές μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η σημερινή γιορτή είναι αφιερωμένη στους αθλητές μας, που με το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους μας κάνουν περήφανους. Είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας και η έμπνευση για όλους μας».

Παράλληλα επισήμανε το τι θα πρέπει να προσέξουν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες κατά την περίοδο του καλοκαιριού ώστε να επιστρέψουν τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη καλύτεροι.

Πραγματοποιήθηκαν ατομικές βραβεύσεις προς αθλητές που ξεχώρισαν και εκτός γηπέδου αλλά και των νεότερων αθλητών της ακαδημίας.

Στη συνέχεια δόθηκαν μετάλλια και έπαινοι σε όλους και φυσικά υπήρξαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.