Euro 2024: Αποθέωσε Ντιόγκο Κόστα για τα πέναλτι και Κριστιάνο Ρονάλντο για το κλάμα μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας ο Φρανκ Ζουέλα

Για την περιπετειώδη πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Εuro 2024, την συγκλονιστική στιγμή με το κλάμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι στην παράταση μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του της Ξάνθης Φρανκ Ζουέλα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

«Το ποδόσφαιρο έχει κι αυτές τις στιγμές όπως το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο στην παράταση και το κλάμα που ακολούθησε μετά την απόκρουση του Όμπλακ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοιες διοργανώσεις. Η Πορτογαλία είναι έμπειρη και ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα για όλους. Δεν είναι τυχαίο τα λεφτά που παίρνει και το γεγονός ότι έχει φτάσει σε αυτή την ηλικία και συνεχίζει να παίζει σε τοπ επίπεδο.  

Όσον αφορά τον Ντιόγκο Κόστα, οι αποκρούσεις του στο παιχνίδι με τη Σλοβενία δεν ήταν τυχαίες, όλη την χρονιά δουλεύει γι’ αυτό. Η Πορτογαλία εξελίσσεται και έχει πάντα κάτι καινούργιο να δείξει. Το επόμενο παιχνίδι με την Γαλλία θα κριθούν όλα στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις».