Γ’ Εθνική: Ανανεώνει τους δύο Αργεντινούς ο Πανθρακικος και… κινείται για πρώην παίκτη Άρη και ΟΦΗ με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο

Ειναι ξεκάθαρος ο στόχος της ανόδου στον Πανθρακικό. Φαίνεται αυτό από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά κυρίως από αυτές που… έρχονται.

Η ομάδα της Κομοτηνής με ένα μπαράζ ανακοινώσεων το τελευταίο 15νθήμερο έχει γνωστοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους (κατά σειρά που ανακοινωθηκαν) Χρηστο Βασκο, Γιάννη Πεχλιβανόπουλο, Χρήστο Γιαννακιτσίδη, Χρήστο Σαπνάρα, Λαμπρο Κωσταρέλη, Ανταμ Καλογρανά, Γιώργο Ρουμπιέ, Παναγιώτη Παϊτέρη, Χρήστο Παχούμη, Γιώργο Γκουτσίδη, Παναγιώτη Γκαγκάνη, Μάνο Διαμαλή.

Πέρα απο τους προαναφερθέντες 12 παικτες, ανακοινώθηκε ότι μετά τον προπονητή Γιωργο Μαραντά, παραμένουν στην ομάδα ο προπονητης τερματοφυλάκων Λεωνίδας Αγγελή, ο Θανάση Ντίνας στις ακαδημίες οι οποίες ενισχυονται με Αλέξανδρο Τζελέπη και Κυριακο Αμαξόπουλο. Επίσης παραμένει και ο Κωστας Νικολαΐδης, εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ και ο Σακης Σκουλης, επίσης παρέμεινε ο Αχμετ Ταουσιαν ενώ διατηρείται ως προπονητής στην Β’ Ομάδα ο Γιαννης Κλειτσιώτης.

Ανακοινωθηκε ακομα η ένταξη του γνωστού τραγουδιστή Δημήτρη Χριστοδουλάκη στις δημόσιες σχέσεις του συλλόγου (αφου στον Πανθρακικό επιχειρούν ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα) και από εκεί και πέρα, ενεργοποιήθηκαν οι μεταγραφικές «βόμβες» της επιστροφής του Χουσεΐν Μουμίν μετά από δυο δεκαετίας στην ομάδα, όπως και του Τόλη Σαραντίδη, παικτών ντόπιων αφενός αλλά και από το πάνω ράφι αφετέρου, που σαφέστατα μπορούν να βοηθήσουν τον στόχο της ανόδου.

Οι κινήσεις όμως δεν σταματούν εδω. Το ThrakiSportS πληροφορείται ότι κοντά στην ανανέωσή τους βρίσκονται και οι δύο Αργεντινοί που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στην ομάδα. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα γίνει πρόταση ανανέωσης μόνο στον έναν, ωστόσο στην Αργεντινή το ταγκό είναι εθνικός χορός και… it takes two to tango. Οι οικογένειες των παικτών προσαρμόστηκαν στην καθημερινή ζωή της Κομοτηνής και στον Πανθρακικό πιστεύουν πως οι μετά την προσαρμογή τις περσινής χρονιάς και οι δύο μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα.

Περαν αυτών όμως, λέγεται ότι η μεγάλη κίνηση θα έχει να κάνει με έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεκάδες συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας φορέσει την φανέλα ομάδων όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ και ο Πανσερραϊκός. Για τα δεδομένα της κατηγορίας λέγεται ότι εφόσον έρθει, θα είναι αυτός που θα κάνει την διαφορά, κεραυνοβολώντας τα αντίπαλα δίχτυα και φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τον στόχο της ανόδου.

Συζητήσεις γίνονται, αλλά χωρίς κατάληξη μέχρι στιγμής. Ιδωμεν…