Γ’ Εθνική: Ο νέος χάρτης του 1ου Ομίλου μετά τις προσκλήσεις σε Μουδανιά και Άρη Πηγών! Οι 14 αντίπαλοι Αβάτου, Πανθρακικού, Ορέστη και Άλεξ…

Με τις προσκλήσεις που έλαβαν ο πρωταθλητης Χαλκιδικής ΠΟ Μουδανιών αλλά και ο πρωταθλητής Καβάλας Αρης Πηγών, δείχνει να κλειδώνει πλέον η σύνθεση του 1ου Ομίλου του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στον οποιο θα μετέχουν και οι τέσσερις εκπρόσωποι της Θράκης (Πανθρακικός από Ροδόπη, Αρης Αβάτου από Ξάνθη, Ορέστης Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολη από Εβρο).

Οπως γινεται αντιληπτο, οι συγκεκριμένες ύο ομάδες θα πάνε στον 1ο Ομιλο και έτσι συμπληρώνεται η απαραίτητη 18άδα που είχαμε αναφέρει και προ δύο εβδομάδων, χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσουν σε εμάς οι δύο ομάδες της Πιερίας ή να φτάσει ο 1ος Ομιλος μέχρι την… Κοζάνη, που ήταν τα εναλλακτικά σενάρια.

Οπως είναι γνωστό, η Θράκη θα έχει τέσσερις ομάδες στη νέα Γ’ Εθνική και συνολικά στα εθνικά πρωταθλήματα (αφου δεν διαθέτει επαγγελματική ομάδα μετά τους υποβιβασμούς της Ξάνθης και παλιαότερα του Πανθρακικού): δύο ομάδες από τον Έβρο, μια από την Ροδόπη και μια από την Ξάνθη.

Σε αυτες προστίθενται άλλοι 14 αντίπαλοι ώστε να έχουμε βάσει προκήρυξης 18 συμμετέχουσες ομάδες. Από αυτές, οι τέσσερις ειναι αππό την Θεσσαλονίκη (θα ηταν πέντε αν δεν ειχαμε τον οικειοθελή υποβιβασμό της Νίκης Ευκαρπίας), ενω ο μονος νομος που δεν θα έχει ούτε μια ομάδα από όλη την περιοχή θα είναι αυτός της Δράμας, μετά και το υποβιβασμό της ιστορικής Δόξας.

Αναλυτικά, ο χάρτης του νέου 1ου Ομιλου της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει τις εξής ομάδες:

Από την ΕΠΣ Έβρου (2) ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Αλεξανδρούπολη FC
Από την ΕΠΣ Θράκης (1), δηλαδή την Ροδόπη, ο Πανθρακικός
Από την ΕΠΣ Ξάνθης (1) ο Άρης Αβάτου
Από την ΕΠΣ Καβάλας (2) ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Αρης Πηγών
Από την ΕΠΣ Δράμας (0) καμία!!!
Από την ΕΠΣ Σερρών (2) ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Ηρακλής Αμμουδιάς
Από την ΕΠΣ Κιλκίς (2) ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο Κιλκισιακός
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας (4) οι Θερμαϊκός Θέρμης, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, Απόλλων Πόντου και ΑΕ Ευόσμου
Από την ΕΠΣ Χαλκιδικής (2) ο ΑΟ Χανιώτης και ο ΠΟ Μουδανιών
Από την ΕΠΣ Ημαθίας (1) ο ΑΕ Αλεξάνδρειας
Από την ΕΠΣ Πέλλας (1) ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.