Euro 2024: Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πέρασε στην παράταση με την ψυχή στο στόμα η Αγγλία (+video) – Δέκα παίκτες του ThrakiSportS Predictor βρήκαν το σκορ

Αν και βρέθηκε αντιμέτωπη με το φάσμα του πρόωρου αποκλεισμού από την συνέχεια του Euro 2024, η Αγγλία κατάφερε να λυγίσει στην παράταση με 2-1 την Σλοβακία και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «8».

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή και των καθυστερήσεων, ο Τζουντ Μπέλινχαμ έδωσε το φιλί της ζωής στα «τρία λιοντάρια» ισοφαρίζοντας το γκολ του Ιβάν Σρανζ με το οποίο οι σκληροτράχηλοι Σλοβάκοι κρατούσαν το προβάδισμα από το 25ο λεπτό, στην «ΆουφΣάλκε Αρίνα» του Γκέλσενκιρχεν.

Στην παράταση τη λύση έδωσε ο αρχηγός Χάρι Κέιν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και στέλνοντας την Αγγλία στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Συνολικά 10 παικτες του ThrakiSportS Euro 2024 Predictor Game βρηκαν το ακριβές σκορ, που για το παιχνιδι λογιζεται το 2-1 της παρατασης και όχι το 1-1 της κανονικής διαρκειας.

Αρκετοι ακομα προσεγγισα το σκορ. Δεν εχουμε αλλαγη στην πρωτη θεση, εχουμε ομως ανακαταταξες στις πιο κατω. Αναλυτικα η νεα βαθμολογια: