Επιστρέφει στην Θράκη ο Εβρίτης Θέμης Μυλωνάς

Στον Εβρο μετά από αρκετά χρόνια αναμένεται να επιστρέψει ο Εβρίτης μεσοεπιθετικός Θέμης Μυλωνάς που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 19/06/02) πλάγιος επιθετικός και τελευταία και πλάγιος μπακ όποτε τον χρειαστεί η ομάδα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου με συμμετοχές στην Μεικτή της ΕΠΣ Έβρου και κατόπιν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στις ακαδημίες Ηρακλή.

Συνέχισε στην ακαδημία του Πρωτέα Θεσσαλονίκης κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας 11 γκολ και επέστρεψε στον Ηρακλή έχοντας 17 τέρματα. Στη συνέχεια πήγε στην Καρδία στην Α1 Μακεδονίας και στον Κιλκισιακό στην Γ’ εθνική έχοντας 3 τέρματα. Συνεχισε στην ομάδα νέων της Λάρισας στη Super League και ακολούθησαν οι Φοίνικας Πολίχνης, η Καρδία και πέρυσι η Δόξα Περιβολακίου του Σάκη Δανίδη στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ήδη ομάδες από τον ‘Εβρο και την Ροδόπη έχουν κάνει επαφές στον νεαρό μεσοεπιθετικό που για φέτος θα βρίσκεται όλη την χρονιά στην Θράκη λόγω της στρατευσής του.