Πανελλήνιο Στίβου: Τρίτο σερί μετάλλιο για την Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, ασημένια στην κούρσα της μιας ανάσας

Με ένα τρίτο συνεχόμενο μετάλλιο για την Δημητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Πανθεσσαλικο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην κούρσα της μιας ανάσας, τα 100 μέτρα, ενω θα διεκδικήσει ένα ακόμα την Κυριακή στα 200.

Ο αντίθετος άνεμος (0.7) δυσκόλεψε τις προσπάθειες των κοριτσιών, με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) να παίρνει τη νίκη με χρόνο 11.40, αφήνοντας πίσω της την Δήμητρα Τσουκαλά του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής που σημείωσε 11.56.

Το χάλκινο κατέκτησε η Άρτεμις Αναστασίου του ΠΑΟ (11.65), που έμεινε πίσω στα πρώτα μέτρα και πάλεψε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τέταρτη ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) με 11.68.

Οπως προαναφέρθηκε, αυτό ήταν το τρίτο σερί μετάλλιο στα 100 μέτρα για την αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη που θα κυνηγήσει κάτι ανάλογο και στον κυριακάτικο τελικό των 200 μέτρων.