Μια ανάσα από το «κόλπο γκρόσο» με τη μεγάλη επιστροφή του Χουσεΐν Μουμίν ο Πανθρακικός

Το «κόλπο γκρόσο» με τον γηγενή (καθοτι Κομοτηναιος) και παλιό γνώριμο της ομάδας Χουσεϊν Μουμίν φαίνεται πως επιδιώκει ο Πανθρακικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αν κρίνει κανείς και από την πρωινή ανάρτηση της ομάδας στο facebook για επικείμενη ανακοινωση – βομβα.

Ο 37χρονος πλέον αμυντικός χαφ, με καταγωγή από Πάσσο Ροδόπης, είχε αρχίσει τη μεγάλη καριέρα του από την ομάδα του Πανθρακικού, από την οποία πήρς πριν σχεδόν 20 χρόνια, το 2005 για την ακρίβεια, τη μεγαλη μεταγραφη στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος μέσος εκτός από Πανθρακικό και ΠΑΟΚ στην καριέρα του αγωνίστηκε και σε Άρη, Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό, Λαμία, Τρίκαλα, Χανιά, Ρόδο, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου και μέχρι πρότινος ανηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Πόντου.

Οι «πράσινοι» είχαν επιδιώξει και στο πρόσφατο παρελθόν τον επαναπατρισμό του Μουμίν, αλλά χωρις επιτυχία Πλέον το έδαφος για το μεγάλο «come back» δείχνει πιο πρόσφορο. Εξελίξεις ενδεχομένως να υπάρξουν και μέσα στην ημέρα. Stay tuned, που λέει και η ανακοινωση…