ΕΠΣ Ξάνθης: Ανεβαίνει επίπεδο με την απόκτηση του Αλή Ερτορούλ ο Παύλος Μελάς Κουτσού!

Την δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού ανακοίνωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού μετά τον Δημοσθένη Δάγκα από τον ΑΟΞ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 21χρονο (γεν. 21/2/2003) Ξανθιώτη εξτρέμ Αλή Ερτορούλ.

O ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του αγαπημένου του ΑΟΞ, με τον οποίο στα 17 του χρόνια υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Συνέχισε στον Νέστο Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και Θεσπρωτό για την SL2. Επέστεψε στην Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου και στη συνέχεια τον Άρη Πετεινού, αφού ενδιάμεσα έκανε μια στάση στην Ιταλία και την Apice Calcio.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αλί Ερτουρούλ στα χρώματα της ομάδας μας!

Με ιδιαίτερη χαρά , η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την δεύτερη μεταγραφή μας για φέτος , αυτή του Αλί Ερτουρούλ! Ο Αλί, γεννηθηκε στις 21/02/2003 και αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό εξτρέμ! Από πολύ μικρός , είναι κυριολεκτικά με μια μπάλα στα πόδια , αφού μόλις από 5 ετών, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ξάνθης. Μόλις στα 17 του, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την φανέλα της Ξάνθης, στην οποία παρέμεινε έως και τα 19 του. Στην συνέχεια, αγωνίστηκε στην Γ! Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Θεσπρωτού, ο οποίος αγωνιζόταν στην Superleague 2! Η επομενη αγωνιστική πρόκληση ήταν η ομάδα του Άρη Αβάτου ,που αγωνίζονταν στην Γ! Εθνική. Τέλος, η περσινή αγωνιστική σεζόν, βρήκε τον Αλί να αγωνίζεται αρχικά στην ιταλική APICE και στην συνέχεια στον Άρη Πετεινού και στην Γ! Εθνική !

Αλί, όλη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , σε καλωσορίζει στην ομάδα μας και σου εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία , χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη κάθε μα κάθε στόχου!».