Πανηγυρίζει η Χαλκιδική – Ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική και τοποθετείται στον όμιλο των Θρακιωτών ο ΠΟ Μουδανιών

Σπουδαία μέρα η Πέμπτη για τον ΠΟ Μουδανιών. Οι πρωταθλητές Χαλκιδικής έλαβαν πρόσκληση συμμετοχής στη Γ Εθνική από την Έλληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως τουλάχιστον μεταδίδει το sportsup.

Στην ομάδα άμεσα ξεκινά ο σχεδιασμος για τη συμμετοχή της σε εθνικό πρωτάθλημα μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Τα Μουδανια θα τοποθετηθουν στον 1ο Ομιλο όπου μετέχουν οι τέσσερις ομάδες της Θρακης (Πανθρακικός, Ορέστης, Αβατο, Αλεξανδρούπολη), ο Νέστος και αλλες ομάδες της Κεντρικής Μακεδονιας.

Αξιζει να σημειωθεί οτι με 10 βαθμους στα μπαράζ ανόδου και 11-9 τέρματα ο ΠΟ Μουδανιων ειναι πρώτος αναπληρωματικός μαζί με τον Φοιβο Κρεμστης, ωστόσο οι πληροφορίες από την Ροδο θέλουν τον τελευταίο να μην αποδέχεται προσκληση για ανοδο στην Γ’ Εθνικη.

Ο πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών Nίκος Αθανασιάδης κάνοντας έναν απολογισμό της περιόδου ανέφερε πρόσφατα στο MetroSport: «Πήραμε το πρωτάθλημα, αυτοκτονήσαμε στο κύπελλο και ο Θεός από ότι φαίνεται μας ανεβάζει στη Γ’ Εθνική.  Να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον αδερφικό μου φίλο που βοήθησε όσο μπορούσε, τον γυμναστή, όλο το τιμ, τον κόσμο των Μουδανιών και την γιατρό μας. Πρώτα οι εκλογές να τις πάρουμε και μετά να προχωρήσουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική..

Την ειδηση για την ανοδο του ΠΟ Μουδανιών επιβεβαίωσε ωστόσο σημερα Πέμπτη (27/4) και ποδοσφαιριστης της ομάδας Στεφανος Σπάσιτς με σχετικο ποστ στα social media: