Με «Μπάχα» στο τιμόνι και τη νέα σεζόν η Αλεξανδρούπολη – Οι πρώτες δηλώσεις του Κομοτηναίου κόουτς μετά την ανανέωση

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν, Αλεξανδρούπολη FC και Νίκος Μπαχαρίδης! Οι 46 μέρες που κάθισε στον πάγκο των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου ο «Μπάχα» φαίνεται πως ήταν αρκετές, προκειμένου οι δύο πλευρές να αποφασίσουν πως θέλουν να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος κομοτηναίος τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα σε μία περίοδο που κυριολεκτικά… «έκαιγε», κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη παικτών, διοίκησης και φιλάθλων και για το λόγο αυτό, η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του αποτέλεσε προτεραιότητα, ενόψει του προγραμματισμού, για τη νέα χρονιά.

«Διοίκηση και προπονητής, έχοντας ίδια νοοτροπία, αίσθημα ευθύνης, υψηλούς στόχους και επιμονή, τα βρήκαν σε όλα, δίνοντας τα χέρια και πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας», επισημαίνει σχετικό δελτιο Τυπου της Αλεξανδρούπολης, με το οποιο γνωστοποιείται ότι τον σχεδιασμο της ομάδας ενοψει της επιστροφής της στην Γ’ Εθνική θα κάνει ο «Μπαχα».

«Είμαι χαρούμενος και νιώθω δικαιωμένος με αυτή την εξέλιξη. Βλέπω πως υπάρχει κοινή πορεία πλεύσης με τους ανθρώπους της ομάδας και περιμένουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν, που αποτελεί ένα στοίχημα για όλους. Να έχουμε ολοι υγεία και μία καλή προετοιμασία» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού.