Γ’ Εθνική: Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στον Πανθρακικό ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Υπεύθυνος του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Πανθρακικού είναι ο Κομοτηναίος τραγουδιστής Δημήτρης Χριστοδουλάκης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Διευρύνεται η οικογένεια του Πανθρακικού καθώς στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου μας εντάσσεται ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης.

Ο Κομοτηναίος Καλλιτέχνης αγαπάει τον Πανθρακικό και η ομάδα είναι κομμάτι της ζωής του καθώς αφενός την έχει υπηρετήσει σαν ποδοσφαιριστής ακαδημιών και σαν φίλαθλος στις χαρές και στις δύσκολες στιγμές ενώ επιπλέον ο πατέρας του, Σάκης Χριστοδουλάκης, διετέλεσε παράγοντας του συλλόγου μας.

Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής και κάτοχος Πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Με το πέρας των σπουδών του θέλοντας να ανοίξει τους ορίζοντες του ασχολήθηκε με πλήθος σεμιναρίων όπως digital marketing μέσω της google, marketing και οικονομία, marketing και λιανικό εμπόριο.

Από μικρή ηλικία έως και σήμερα διεκδικώντας το όνειρο του ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με το τραγούδι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η καθημερινότητα, η καθημερινή επαφή με τον κόσμο και το νεαρό της ηλικίας του, τον ώθησαν να ασχοληθεί με την τοπική Αυτοδιοίκηση Β΄ βαθμού, όπου έλαβε πολύ θετικά σχόλια και αγάπη από το κοινό της Ροδόπης.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανθρακικού και ευχόμαστε να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου στην προσπάθεια διεύρυνσης του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, της εξωστρέφειας του συλλόγου μας και της καλύτερης επαφής του Πανθρακικού με τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας».