ΕΠΣ Ξάνθης: Με Μπακάλογλου προπονητή η επιστροφή της ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης! Το ΔΣ της επανίδρυσης του ιστορικού συλλόγου

Ο Δημήτρης Μπακάλογλου θα είναι ο προπονητής της ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου Ξάνθης, η οποία κάνει την επανεμφάνισή της στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από σχεδόν 12,5 χρόνια (είχε αποσυρθει στα μεσα της σεζόν 2011-2012 ενω αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική).

Ο έμπειρος κόουτς εδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Βλαδίμηρου Ηλιάδη, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία. Σε σχέση με το υπολοιπο ΔΣ, όπως έχει δηλωθεί στην ΓΓΑ, αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Νικος Βελισσαρίου, γραμματέας ο Κώστας Χατζημωϋσιάδης, ταμίας και γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Τηλαβερίδης και μέλος ο Μάρκος Παπαδόπουλος.

Η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου έχοντας τον Πόλυ Φωτιάδη στον προεδρικό θώκο, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης την σεζόν 2009-2010 και αμεσως μετά εκπροσώπησε το ξανθιώτικο ποδοσφαιρο στην τότεε Δ’ Εθνική (Περιφερειακό Πρωτάθλημα). Η αποχώρηση Φωτιάδη σήμανε και την αρχή του τέλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολυς Φωτιάδης έχει δηλώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό της νέας διοικησης, αν και ο ίδιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί ξανά διοικητικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα…