ΕΠΣ Καβάλας: «Αυτοϋποβιβάζεται» η Δόξα Αμυγδαλεώνα διαφωνώντας με το ράλι εξόδων των ομάδων – Ποια ομάδα καλύπτει το κενό της

Η Δόξα Αμυγδαλεώνα με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό πως θα δηλώσει συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, τη νέα αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός πως κατάφερε να σωθεί αγωνιστικά στην Α’ Κατηγορία της περασμένης σεζόν.

Μεταξυ άλλων η ομάδα του Αμγδαλεώνα αναφέρει ότι διαφωνει με την εκτοξευση των εξόδων των σωματείων στην τοπική αγορά, με ακριβές μεταγραφές και χωρίς να δίνουν έμφαση στις υποδομές.

Όσον αφορά το «κενό» που θα αφήσει στην μεγάλη κατηγορία η Δόξα Αμυγδαλεώνα, αυτό αναμένεται να καλυφθεί – βάσει προκήρυξης – από τον επιλαχόντα της Β’ Κατηγορίας, ο οποίος είναι ο Άρης Πρίνου.

Η Θασιακή ομάδα κατέκτησε την 2η θέση στον Β’ Όμιλο της Β’ Κατηγορίας την περασμένη σεζόν και ηττήθηκε στον αγώνα πλέιοφ ανόδου από τον ΑΣ Παγγαίο.

Η ανακοίνωση της Δόξας Αμυγδαλεώνα έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας καθώς έχει ήδη ξεκινήσει και τον σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα σεζόν.

Στόχος μας ήταν και είναι να δίνουμε χώρο και χρόνο κυρίως  σε νέα παιδιά αλλα και σε πιο έμπειρους που θέλουν να αθλούνται οργανωμενα μέσα σε πλαίσια και κανόνες που θέτουμε εμείς και όχι η “αγορά”.

Παράλληλα εκφράζουμε την ανησυχία μας για την ποδοσφαιρική “αγορά” του τοπικού μας ποδοσφαίρου και την τρομακτική εκτόξευση  εξόδων των σωματείων.

Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δυναμη στο σωματείο που θα καλύψει το κενό που αφήνουμε στην κατηγορία αλλά και σε όλες τις ομάδες που δίνουν βάση στις υποδομές και στις εγκαταστάσεις τους.»