ΕΠΣ Έβρου: Οδεύει προς τη Β’ Κατηγορία (και) ο ΑΟ Νεοχωρίου

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Αθλητικό Όμιλο Νεοχωρίου, καθώς μετά από χρόνια στην Α’ Κατηγορία υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σοβαρές σκέψεις στην ομάδα να δηλωθεί στην Β’ ΕΠΣ Εβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου έχει κάνει τις σχετικές συζητήσεις μεταξυ της και η πρόθεσή της είναι να δηλώσει να συμμετάσχει η ομάδα του Βορείου Εβρου στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου και όχι στην Α’ Κατηγορία της νέας περιόδου, όπως έχει δικαιωμα.

Αιτίες;

Τόσο το βαρύ οικονομικό κόστος που επωμίζονται με τις μετακινήσεις τους οι ομάδες της Α’ Κατηγόριας λόγω των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων που έχουν να διανύσουν μέσα στο Νομό όσο και η μείωση ενδιαφερόμενων να τρέξουν την ομάδα. Αυτοι ειναι οι δύο σοβαροι λόγοι που φέρνουν τους ανθρώπους της διοίκησης σ’ αυτήν την ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι σοβαρό θέμα ως προς την κάθοδό του συνολικά στο πρωτάθλημα έχει και ο Ιπποκράτης που σκέφτεται να αναστείλει την λειτουργία του, ενώ όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, σκέφτονται να μην δηλωθούν στην Α’ αλλά ξανά στην Β’ Κατηγορία οι δύο πρωταθλητές Βορρά και Νότου ΠΑΕ Ριζίων και ΑΟ Μαΐστρου.