Τίμησε Ρικ Πιτίνο και Φραγκίσκο Αλβέρτη η «Panatha USA» με παρουσιαστή τον «ΑΟΞάρα» Δημήτρη Φιλιππίδη

Μια υπέροχη βραδιά για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τιμώμενα πρόσωπα τον πρώην κοουτς της ομάδας Ρικ Πιτίνο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Η εκδήλωση της Panatha USA πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και κλήθηκε να την παρουσιάσει ο καταγόμενος από την Καβάλα δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, ανταποκριτής πολλών ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης αλλά κυρίως γνωστός στους θρακιώτες φιλάθλους για την αγάπη του για τον ΑΟΞ. Άλλωστε, υπάρχουν και τα σχετικά γονίδια, αφου ο πατέρας του έπαιζε μπάλα στην Ξάνθη.

Την συγκίνησή του για την βραδιά δεν την έκρυψε ο γνωστός φίλος του ΑΟΞ, αν και διευκρίνισε ότι δεν υποτηρίζει τον Παναθηναϊκό όπως και οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, αλλά χαίρεται με τις επιτυχίες ελληνικών συλλόγων στο εξωτερικό. Εγραψε σχετικά στο προσωπικο του προφίλ στο facebook:

Μία υπέροχη βραδιά της Panatha USA και μεγάλη η τιμή που μου έγινε να παρουσιάσω ως Master of Ceremony την εκδηλωση! Η εμπειρια της συναντησης με τα τιμώμενα πρόσωπα, τον σπουδαιο Φραγκισκο Αλβερτη και τον Hall of Fame Coach Rick Pitino ηταν μοναδική!
Θα το πω πολλές φορές: δεν ειμαι οπαδος των μεγαλων ομαδων αλλα φίλαθλος που χαίρεται με την οποιαδηποτε επιτυχια καθε Ελληνικής ομαδας στο Εξωτερικο!