Γ’ Εθνική: Στον Πανθρακικό και τη νέα σεζόν ο προπονητής τερματοφυλάκων Λεωνίδας Αγγελής

Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Λεωνίδα Αγγελή.

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ξεκίνησε από νωρίς την προπονητική με θητεία σε Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, ΑΟ Ξάνθη (Κ11, Κ13, Κ15) και Λαμία (Κ17, Κ19), ενώ ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του με τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Αγγελή, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των μικρότερων ηλικιακά και πλέον ελπιδοφόρων προπονητών τερματοφυλάκων στην Ελλάδα.

Ο Λεωνίδας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Από μικρός αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ωστόσο νωρίς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το δρόμο της προπονητικής, όντας στο επιτελείο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, της Ελπίδας Σαπών και στη συνέχεια η εργατικότητα και η προσήλωση του τον έδωσαν το “εισιτήριο” για τα Κ15 και μικρότερα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Ξάνθης στη Super League 2 και της Κ17 και Κ19 της Λαμίας στην Super League.

Συνεχώς προσπαθεί να διευρύνει τους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες, αποκτώντας το UEFA B και το UEFA B Goalkeeping ενώ παράλληλα απέκτησε το Diploma in Strength and Conditioning στο Barca University.

Λεωνίδα σου ευχόμαστε πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!».