Δέκα μεταγραφές και… «η σημαια στον ιστό» για την Θράκη Γραβούνας

Ούτε μια ούτε δύο ούτε τρεις η πέντε, αλλά δέκα μεταγραφές ανακοίνωσε σε λιγες ημέρες η Θράκη Γραβουνας, που μετά την επανασύστασή της προετοιμάζει το ρόστερ της για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Οπως έχει γράψει τo ThrakiSportS προπονητης θα ειναι ο Νικος Εμμανουηλίδης. Οσο για τον κορμο, μεχρι στιγμης απαρτίζεται απο ποδοσφαιριστές που έχουν ξαναφορέσει την φανέλα της Θράκης.

Αναλυτικά οι ανακοινωσεις ανα ημερομηνια, με τελευταια αυτη που φέρει την… σημαια στον ιστο της:

19/6: Η πρώτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή για την ομάδα μας είναι γεγονός. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ ένα δικό μας παιδί ο οποίος αναμένεται να κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής φέτος. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ναθαναηλίδη. Βαγγέλη καλώς ήρθες ξανά!

19/6: Δεύτερη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο λόγος για τον ταλαντούχο ακραίο μεσοεπιθετικό Φώτη Τσομπανιδη ο οποίος επανέρχεται στις τάξεις της ΘΡΑΚΗΣ μετά από το σύντομο πέρασμα του την σεζόν 2019-2020 όπου είχαμε και την πρόωρη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω COVID 19. Φώτη καλώς ήρθες!

20/6: Τρίτη προσθήκη για την ομάδα μας και ακόμα μια επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο έχει δεθεί με την ομάδα της ΘΡΑΚΗΣ και σε κάθε κάλεσμα της είναι εκεί για να την ενισχύσει. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ράφτη όπου με την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην μηχανή της ΘΡΆΚΗΣ. Κώστα καλώς ήρθες ξανά!

20/6: Ένα πολυεργαλείο ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να λείψει από το ρόστερ της φετινής Θράκης Γραβουνας ο λόγος για τον Ηλία Ουλφανιδη , καλώς ήρθες ξανά Ilias Oulfanidis

22/6: Ακόμα μία προσθήκη για την ομάδα μας. Με τα χρώματα της Θράκης θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Χρήστος Σίμος. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αστείρευτες δυνάμεις και υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Χρήστο καλώς ήρθες στην Θράκη! Chris Simos

22/6: Έκτη μεταγραφή για την ομάδα μας με έναν ποδοσφαιριστή με ατελείωτα ψυχικά και σωματικά αποθέματα που σε κάθε αγώνα δίνει το 110%. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λάλα. Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θράκης!

23/6: Μια μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που ήταν από τους διακαής πόθους της καινούργιας διοίκησης παίρνει σάρκα και οστά. Ο Αλέκος Παπαδόπουλος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Θράκης τη νέα σεζόν. Ένας ποδοσφαιριστής με σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά που σίγουρα δεν βρίσκεις ούτε σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Αλέκο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θράκης!

23/6: Όγδοη μεταγραφή για εφέτος με την προσθήκη τεράστιας ποιότητας στο χώρο την μεσαίας γραμμής. Ο Άκης Ναμλής με την παρουσία του στην ομάδα μας ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Άκη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θράκης!

24/6: Ακόμη μία επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει δεθεί με την ομάδα μας αγωνιζόμενος σε αυτή τη σεζόν 2019 – 2020. Ο λόγος για τον Ράπο Καλότσι όπου με κύρια χαρακτηριστικά την εργατικότητα του και το πάθος του δηλώνει παρόν στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας. Ράπο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θράκης!

25/6: Η σημαία στον ιστό της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Ισαάκ Ναθαναηλίδη στην αγαπημένη του Θράκη Γραβούνας. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που έχει δεθεί όσο κανείς άλλος με την ομάδα μας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της Θράκης να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό χάρτη του νομού. Ισαάκ καλώς ήρθες στην οικογένεια της Θράκης!!