ΕΠΣ Καβάλας: Οι αποφάσεις για την έναρξη των διοργανώσεων της νέας σεζόν και η υποψηφιότητα του Σάκη Μήτρακα

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια, τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό να περνάει σχεδόν ομόφωνα με μοναδική αντίθετη ψήφο να είναι αυτή του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Σάββα Λαζαρίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει 28 Σεπτεμβρίου ενώ το Κύπελλο είναι προγραμματισμένο για μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, με την υποχρεωτική χρηση ενος “μικρού” (γεννηθέντα δηλαδή το 2006 ή αργότερα).

Στη συνέχεια και οπως αναφέρει το kavalapoint, κατά την διάρκεια της συζήτησης με το σώμα της Ένωσης, την μερίδα του λέοντος πήρε η θέση του Σάββα Λαζαρίδη, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές ερωτήσεις για τον διοικητικό, οικονομικό αλλά και αγωνιστικό απολογισμό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάκης Μητρακας ο οποίος έκανε γνωστή τη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές της Ένωσης με την παράταξη του νυν προέδρου Πριονίδη ενώ έκανε προτάσεις για αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των τοπικών διοργανώσεων, κυρίως το Κύπελλο.

Στο τέλος θέση για τα αγωνιστικά θέματα πήραν και διάφοροι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.