«Επέστρεψε σπίτι του» ο πρώην προπονητής του Εβρου Σουφλίου Μπαμπης Χρυσοστομίδης μετά το διαζύγιο με την Αμμουδιά

Την Τετάρτη ανακοινωθηκε από τον Ηρακλή Αμμουδιας το τέλος της συνεργασίας των πρωταθλητών της ΕΠΣ Σερρών με τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη, προπονητη που εχει περάσει και απο τον πάγκο του Εβρου Σουφλίου.

Δυο ημερες μετά ανακοινωθηκε οτι αναλαμβάνει τον πάγκο του Μεγα Αλεξανδρου Ορφανιου, στον οποιο εχει ξανακαθισει στο παρελθον. «Επεστρεψε σπιτι του», αναφέρει η ομάδα της Καβαλας στην ανακοινωσή της.

Η ανακοινωση αναφέρει τα εξης:

«Επέστρεψε Σπίτι του !
Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μας έχουμε αναφερθεί στην μεγάλη πορεία του μέσα στο ποδόσφαιρο και στις ένδοξες μέρες του , στο ξεκίνημα του , τότε σαν παίχτης του #ΜΕΓΑ .
Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, έχει γραφτεί ανεξίτηλα πως με αυτόν στο τιμόνι ο #ΜΕΓΑΣ κατάφερε αυτό που πολύ λίγες έχουν.
Την άνοδο δηλαδή από την Β’ στην Α’ και από την Α’ στη Γ’ Εθνική εν συνεχεία , συν μία πολύ καλή παρουσία την πρώτη χρονιά στα Εθνικά σαλόνια .
Ο πρωταθλητισμός είναι το αποτέλεσμα , και όχι ο αυτοσκοπός .
Όταν υπάρχει αγάπη γι’αυτό που κανείς , όταν υπάρχει υγιές και καλό κλίμα , αυτό αντανακλάει παντού . Και στο τέλος δεν γίνεται το αποτέλεσμα μόνο καλό να μην είναι.
Μαζί του , ποτέ δεν θέσαμε όρια , πάμε δυνατά , με πολύ όρεξη , με πολύ δουλειά , με ανανεωμένες εγκαταστάσεις και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο !!!
Μπάμπη Χρυσοστομίδη, καλώς επέστρεψες με υγεία !!!
Καλή επιτυχία , είμαστε δίπλα σου !
#ΤΟ_ΔΣ
#ΜΕΓΑΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ
»