Γ’ Εθνική: Επίσημο έγγραφο της ΕΠΟ χαρίζει βαθμό στον Πανθρακικό και κρατάει τη Νίκη Ευκαρπίας στην Κατηγορία

Με την ολοκληρωση των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής εκδόθηκε από την ΕΠΟ το έγγραφο με τις τελικές βαθμολογίες στους τέσσερις ομίλους και το ποιοι προβιβάζονται, ποιοι παραμένουν στην κατηγορία και ποιοι υποβιβάζονται.

Το έγγραφο παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα της Θεσααλονίκης insport που διαθέτει πληροφόρηση και παρουσιάζει συχνά εσωτερικά έγγραφα της Ομοσπονδίας και των ΕΠΣ. Ωστόσο το έγγραφο αυτό έχει εκπλήξεις για τον 1ο Ομιλο, στον οποίον μετείχαν οι ομάδες της Θράκης.

Καταταχήν ενω με βάση την προκηρυξη ξέραμε ότι η 11η ομάδα της βαθμολογίας θα έπαιζε μπαράζ παραμονής με την 11η του 2ου Ομιλου, απο το έγγραφο αυτο προκύπτει ότι η Νίκη Ευκαρπίας (αυτη ηταν η ομάδα) παραμένει στην Γ’ Εθνική και έχει δικαίωμα συμμετοχής εκ νέου σε αυτήν τη νέα σεζόν.

Ειναι άγνωστο βεβαια αν θα συμβει αυτο, καθως απο τα τέλη Απριλίου η Νικη Ευκαρπίας είχε σπευσει με επισημη ανακοινωση της διοικησης της να γνωστοποιησει οτι τη νέα σεζόν, ανεξαρτητως της εκβασης του μπαράζ (που εν τέλει δεν έγινε ποτέ με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηριου) η Νιη Ευκαρπίας θα επιστρέψει στο τοπικο της ΕΠΣ Μακεδονιας.

Απο εκει και πέρα, αίσθηση προκαλεί οτι με βάση αυτο το έγγραφο αλλά και με βάση την τελικη βαθμολογία που δημοσιευει η ΕΠΟ στην ιστοσελίδα της, ο Πανθρακικός φέρεται να έχει συγκεντρώσει 77 βαθμούς. Αυτό είναι η αλήθεια σε αγωνιστικό επίπεδο (23 νικες και 8 ισοπαλίες μας κάνουν πράγματι 77 βαθμους), αλλά υπενθυμίζεται ότι οι Κομοτηναίοι είχαν και πειθαρχική ποινη.

Από ό,τι φαίνεται, η ΕΠΟ δεν εφάρμοσε ποτέ την ποινή της αφαίρεσης ενό βαθμού που επέβαλε η Πειθρχική της Επιτροπή στον Πανθρακικό για τα γεγονό στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Εθνικό Πειραιώς. Δειτε τις πρώτες δύο σελίδες από το 5σέλιδο έγγραφο…