Euro 2024: «Επίθεση» Ραπτόπουλου για σχολιασμό Ντέμη στην ΕΡΤ – «Ο Νικολαΐδης ξέρει 15 ελληνικές λέξεις, δεν έχει ιδέα να αναλύσει»

Φανερά δυσαρεστημένος από τον σχολιασμό του Εβρίτη Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και του Άγγελου Χαριστέρα στα παιχνίδια του Euro 2024 στην ΕΡΤ εμφανίστηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Κωστής Ραπτόπουλος, ασκώντας έντονη κριτική.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην εκπομπή του ΑΡΤ TV «Δοκάρι και Μέσα»: «Ο Νικολαΐδης ξέρει 15 ελληνικές λέξεις. Δεν έχει ιδέα να αναλύσει. Ο ορισμός του κλισε. Άσε με τώρα».

Ο κεντρικός παρουσιαστής Γιάννης Καρατζαφέρης κρατώντας ουδέτερη θέση, απάντησε: «Καλή είναι η κριτική όταν είναι καλόπιστη. Εάν μας αξιώσει και εμάς ο θεός να βρεθούμε σε περιγραφές τελικής φάσης Euro και Mundial θα κριθούμε και εμείς. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους καλεσμένους. Έχει να κάνει και με τους συναδέλφους».

Με τον Ραπτόπουλο να συνεχίζει λίγο αργότερα: «Όσο πληρώνω ΕΡΤ έχω υψηλές απαιτήσεις. Δεν έχω απαιτήσεις από τη NOVA και τον ΟΤΕ που είναι συνδρομητικά. Η ΕΡΤ τα παίρνει νταβατζηλίκι τα λεφτά».