ΕΠΣ Θράκης: Απέκτησε δικά της γραφεια σε κεντρικότατο σημείο του χωριού η Δύναμη Αμαράντων

Πραγματοποιηθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα Αμάραντα τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής Δύναμης Αμαράντων, του αθλητικού συλλόγου του χωριου που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Uράκης.

Το παρών έδωσν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο αδελφος του και πρόεδρος της Επιτροπης Διαιτησιας Βασίλης Γαβιηλίδης και πολιτικά πρόσωπα όπως ο δημαρχος Μαρωνείας – Σαπων Αποστολος Ιωάννου, ο αντιπεριφερειαρχης Ανατολικής Μακεδονιας κα θράκης Μολλά Ισά Ριτβάν, πλήθος δημοτικών και περιφερειακών συμβουλων και φυσικά αρκετός κόσμος.

Φυσικά οικοσεσπότης ηταν ο πρόεδρος του συλλόγου Οκάν Χαλήλογλου, που τυγχανει και αντιδημαρχος Μαρωνειας – Σαπων καθως και οι υπολοιποι διοικούντες, ενω στη εκδηλωση παραβρέθηκαν αρκετοι ποδοσφαιριστές, πληθος κοσμου και ο νέος προπονητής της ομάδας Γιωργος Μυστρίδης, που εξεφρασε αισιοδοξια για το μελλον διευκρινιζοντας ωστοσο οτι οι ομαδες δεν χτιζζονται απο τη μια στιγμη στην αλλη.

«Χρειάζεται χρόνος, αλλά η διοίκηση είναι κοντά μας και ο προγραμματισμός ξεκίνησε νωρίς», είπε ο κοουτς της Δυναμης Αμαράντων.