Euro 2024: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δύο ματς της Τρίτης, τα τελευταία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων

Ολοκληρώνεται την Τρίτη η πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 με τα παιχνίδια του έκτου ομίλου. Μετά από τρεις συνεχόμενες μέρες γεμάτες ποδοσφαιρική δράση, οι φίλαθλοι θα απολαύσουν αυτή τη φορά δύο αγώνες που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (Ωρα 19:00, Signal Iduna Park):
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Τουρκία αντιμετωπίζει τη Γεωργία στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Οι Τούρκοι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, είναι το φαβορί για τη νίκη και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουν δυναμικά τη διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία, η οποία πήρε τη θέση της Ελλάδας, θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρώτη της εμφάνιση σε Euro. Με μπροστάρη τον ταλαντούχο Κβαρατσκέλια, η ομάδα της Γεωργίας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.
Αναφορικά με τα προγνωστικά, το 72% των παικτών στο ThrakiSportS Euro 2024 Predictor Game βλεπει νικη των Τουρκων. Δημοφιλέστερο σκορ ειναι το 2-0 και ακολουθει το 2-1. Ενα αρκετά ισχυρο 22% βλέπει ισοπαλια και μολις υο 6% πονταρει σε επικράτηση των γεωργιανων.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ (Ωρα 22:00, Red Bull Arena):
Στις 22:00, η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Τσεχία στην Red Bull Arena της Λειψίας. Η Πορτογαλία θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση. Οι Τσέχοι, που έφτασαν στα προημιτελικά του προηγούμενου Euro, επιδιώκουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους και να δυσκολέψουν τους αντιπάλους τους.
Αναφορικά με τις προγνωσεις, απολυτο φαβορί ειναι η Πορτογαλια. Το 92% των παικτων του ThrakiSportS Euro 2024 Predictor game προβλέπουν νικη τους. Δημοφιλέστερο σκορ το 2-0 και ακολουθει το 2-1. Το υπολοιπο 8% βλέπει ισοπαλια, ουτε ενας δεν ποντάρει μερι στιγμης σε νικη της Τσεχίας.