Παρουσία των προέδρων των ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε επισήμως το μεσημέρι της Κυριακής την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου και θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Makedonia Palace, ο Γκαγκάτσης ευχαρίστησε τον πατέρα του Βασίλη, τη σύζυγό του του αλλά και όσους βρίσκονται κοντά του, εκφράζοντας παράλληλα την λύπη του για το γεγονός ότι η αγαπημένη του μητέρα δεν είναι μαζί του, καθώς την έχασε πρόσφατα.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν 38 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των τριων της Θράκης που στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από φωτογραφία του sdna από την εκδηλωση, οι ΕΠΣ Ξάνθης και Έβρου εκπροσωπήθηκαν από τους ίδιους τους προέδρους τους Παντελή Χατζημαρινάκη και Γιάννη Δαλακούρα, οι οποίοι έκατσαν δίπλα δίπλα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όπως ακούγεται έντονα, ένας από τους δύο ή και οι δύο θα είναι υποψήφιοι, στο πλευρό του Γκαγκάτση, για την νεα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αντικαθιστώντας την θρακιώτικη παρουσία του Μάνου Γαβριηλίδη της ΕΠΣ Θράκης, ο οποίος βάσει του πρόσφατου νόμου δεν θα έχει δικαίωμα επανεκλογής λόγω ορίου ηλικίας. Θα είναι όμως και αυτός παρών στη νέα εποχή της ΕΠΟ, όπως ήταν παρών στην πρώτη σειρά της ανακοινωσης της υποωηφιότητας Γκαγκάτση (σε αντίθεση με τους άλλους δύο Θρακιώτες που έμειναν διακριτικά στην δεύτερη).