Ο Νίκος Κοσόγλου του ΟΕΓΑ επέστρεψε δύο χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του και ανέβηκε στο βάθρο

Την 3η θέση κατέκτησε στους κρίκους ο αθλητής του ΟΕΓΑ Νίκος Κοσόγλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων).

Ο αθλητής του ΟΕΓ Αλεξανδρούπολης, Νίκος Κοσόγλου με καταγωγή από το Σουφλί επέστρεψε μετά από 2 χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του και έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες καταφέρνοντας επιτυχώς να κερδίσει την 3η θέση στην κατηγορία Juniors Κρίκοι με βαθμολογία 11.500 βαθμούς.

Συγκεκριμένα πήρε μέρος στους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων) που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 11-12 Μαΐου 2024.

Στο πρωτάθλημα παρών ήταν ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου, η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Πρόεδρος των Ε.Α.Κ.Θ. Κωνσταντίνος Βιολιτζής.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρέστησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης, το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Προβιάς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς, ενώ παρών ήταν επίσης ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης.

Παρακολουθήστε την προσπάθειά του στο παρακάτω βίντεο του tvthrakiotis.gr: