LIVE για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ: Παύλος Μελάς Κουτσού – Αλεξανδρούπολη, Άρης Πηγών – ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού και Ηρακλής Αμμουδιάς – ΑΕ Ευόσμου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη της 4ης εμβόλιμης αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μια ακόμη σημαντική αγωνιστική είναι η 4η και μάλιστα εμβόλιμη η οποία μπορεί να καθορίσει πολλά ιδίως για την Αλεξανδρούπολη που αγωνίζεται στο Κουτσό αλλά και για την Αμμουδιά ή τον Εύοσμο οι οποίοι με νίκες κατά μεγάλο ποσοστό θα καπαρώσουν θέση στην προνομιούχο τριάδα. Μονόδρομος και το ματς για τον Αρη Πηγών που αν δεν κερδίσει και την Ν. Αμισο θα αποχαιρετήσει τις οποιες πιθανότητες έχει για την άνοδο.

Προγραμματισμένη έναρξη στις σημερινές αναμετρήσεις στις 17:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)

Άρης Πηγών – ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού 1-0 (95′ Μαρκακης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Παύλος Μελάς Κουτσού – Αλεξανδρούπολη FC 1-3 (48′ Χριστοδούλου – 20′ Καρακασίδης, 65′ πεν. Κ. Πατσιωρας, 77′ Κυριζακης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ηρακλής Αμμουδιάς – ΑΕ Ευόσμου 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ρεπό: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου