Football League: Έκλεισε Τσαμούρη και ανανέωσε με Σιώπη και Μπαϊκαρά η Δόξα Δράμας! «Χαλάει» λόγω μάνατζερ του Λίτσκα

 

Σε ελάχιστα λεπτά, συμφώνησαν με τον Γιάννη Μπύρο και θα συνεχίσουν στην Δόξα Δράμας μετά τον Παντελή Ριζογιάννη και οι Ντενίζ Μπαικαρά, Δημήτρης Σιώπης, Κώστας Μαρκοπουλος και Σταύρος Πεταυρακης  που ήθελε και ο νέος προπονητής Στάικος Βεργέτης αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Ιωσηφίδης. Αντίθετα “σύννεφα” προέκυψαν στις σχέσεις τις Δόξας με τον Γιώργο Λίτσκα παρά την αρχική συμφωνία.

Σύμφωνα με το sportdrama, η επιλογή του Λίτσκα να παρουσιαστεί συνοδευόμενος από δύο μάνατζερ δυσαρέστησε έντονα τον πρόεδρο της ΠΑΕ και παρότι υπήρξε αρχική συμφωνία το θέμα τέθηκε σε νέα βάση όπου θα παίξει ρόλο και η γνώμη του προπονητή.

Αφού τελείωσε με όλους αυτούς που θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Μπύρος ασχολήθηκε με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις όπως αυτή του Κώστα Τσαμούρη.

Ένα τηλεφώνημα πέντε λεπτών ήταν αρκετό για να κλείσει τον 24χρονο (14/11/84) αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Κώστα Τσαμούρη. Γεννήθηκε στην Καβάλα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη. Αγωνίστηκε στην U23 της γερμανικής Kaiserslautern, τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδος Κ-19. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και το πρωί της Δευτέρας θα είναι και αυτός στη Δράμα για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να περάσει αιματολογικές εξετάσεις.