Τιμή στο Λιγκ Καπ για το Νίκο Σαμαρά

H απονομή στον Ολυμπιακό ήταν η κορύφωση του 2ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» αλλά η πιο ξεχωριστή και συνάμα συγκινητική στιγμή ήταν λίγο πριν την έναρξη του τελικού στο κατάμεστο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου. 

 

Ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του εκλιπόντα Έλενα Δούκα Σαμαρά για την προσφορά του Σαμαρά στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και όταν ο πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής Γιώργος Λεονταρίτης της παρέδωσε μια φανέλα με το «Νο 9 – Σαμαράς» έχοντας τις υπογραφές όλων των παικτών του Ολυμπιακού και του ΑΟ Κηφισιάς.

 

Αμέσως μετά τα φώτα χαμήλωσαν και προβλήθηκε video με τις καλύτερες στιγμές του μεγάλου άσσου προκαλώντας βαθιά συγκίνηση αλλά και πόνο για την πρόωρη απώλεια του Νίκου Σαμαρά. Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του video οι φίλοι του βόλεϊ φώναξαν δυνατά το σύνθημα «Ελλάς, Ελλάς, Νίκος Σαμαράς» όταν και την δεκαετία του ΄80 και του ΄90 που ο φίλαθλος κόσμος τον αποθέωνε με τη γαλανόλευκη αλλά και με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.